Šolsko leto 2019/2020

cartoon20d

OTROŠKA KOŠARKARSKA ŠOLA v Ljubljani deluje na 32 osnovnih šolah. K vpisu vabljeni vsi osnovnošolci na eni izmed navedenih šol. Poleg igrive košarke za najmlajše, pridobivanja osnovnih in naprednih košarkarskih znanj za osnovnošolske učence in učenke, OKŠ-LJ organizira tudi Košarkarsko prvenstvo Ljubljane, tekmovanje v ulični košarki, košarkarske počitnice in košarkarske tabore.

Na tekmovanjih imajo možnost sodelovanja vsi otroci. Nadarjene usmerjamo v selekcije ljubljanskih košarkarskih klubov. Vsem otrokom omogočamo nadaljevanje vadbe v košarkarski šoli tudi s prehodom v srednje šole.

 

 

VPIS V KOŠARKARSKO ŠOLO JE MOŽEN PREKO NAŠEGA MAILA Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  

 

 Košarkarska šola je namenjena dečkom in deklicam od 1. do 3., od 4. do 6. in od 7. do  9.  razreda osnovne šole. Prijave sprejemamo tudi na šoli preko vpisnih lističev,  ki jih dobite v času vadbe v dvorani vaše šole. Za vse informacije smo dosegljivi na 040/77-77-20 in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

Partnerji

Izvajanje programa sofinancira MOL

lj-grb